Vazelinin Faydaları Nelerdir?

Vazelinin faydaları: Vazelin yıllardır her kadının kullandığı kurtarıcı bir güzellik ürünüdür. Vazelinin birde bilinmeyen tırnaklara, saçlara ve cilde olan faydaları ve nasıl kullanıldığı sizin için araştırdık.

Makyajı Ciltten Temizlemeye Faydası

Evinizde makyaj temizleyicini bitti ve almaya unuttunuz. Korkmayın vazelinden bir miktar pamuğun üzerine yayıp yüzünüzü temizlediğinizde cildinizi makyajdan arındırmış olacaksınız. Yağlı bir cilde sahipseniz vazelin ile temizlediğiniz cildinizi ılık su ile temizleyin.

 

Kurumuş Bölgeleri Vazelin Yumuşatır

Vazelin cildinizde kuru, sert ve çatlamış bölgelere uygulandığında anında yumuşamasını sağlar. Topuk çatlaklarında ve dirsek bölgelerinde sıkça kullanılan vazelin bebeksi bir görünüm için ideal bir üründür.

 

Düzgün Kaşlar İçin Vazelin

Bazı kişilerin kaşları inatçıdır. Dalgalı ve dağılmış kaşlarınız için çok az bir vazelini kaşlara uyguladığınızda kaşlarınız gün boyu istediğiniz görünümde kalarak güzelliğinizi korumanıza yardımcı olur.

 

Elektriklenen Saçlara Vazelin Kullanımı

Temiz saçların yaşadığı elektriklenme sorunu ile baş etmenin en ekonomik yolu vazelin sürmekten geçer. Vazelinden biraz alarak avuç içinizde dağıtıp saç uçlarına uyguladığınızda hem saç uçlarınız onarılır, kırılmaz hem de saçlar elektriklenip kötü durmaz.

 

Vazelin İle Harika Tırnaklar

Vazelinden bir parça alıp ellerinize ve tırnaklarınıza masaj yaparak yedirdiğinizde tırnaklarda çabuk kırılma ve çatlama sorunu ortadan kalkar.

 

Uyarı: Vazelini ister cildinize ister elinize kullanın faydasını görürsünüz. Fakat bazı vazelinler sürülüp güneşe çıkıldığında ciltte kararma yapıyor. Eğer vazelin sabah kullandıysanız dışarıya çıkmadan mutlaka cildinize ve ellerinize koruyucu ürün kullanın.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.