Zeytinyağının Saçlar Üzerindeki Mucizevi Etkisi

Zeytinyağı hayatımın her alanında vardır özellikle sofralarımızda yemeklerimizi şenlendirir. Yemeklerimize lezzet katmakla değil saçlarımıza da oldukça fazla faydası vardır zeytinyağının.

Zeytinyağının saç bakımında yararları nelerdir diye düşünüyor insan. Saçınıza zeytinyağı kullandıktan birkaç hafta sonra ortaya çıkan sonuçlar sizi çok mutlu edecektir.

Kepek İçin Zeytinyağı

Saç derimizin kurumuşa sonucu ortaya saçlarımızda kepeklenme ortaya çıkar. Zeytinyağını saç derisine nazik bir şekilde masaj yaparak uygulamak kepekleriniz için etkili bir çözüm olacaktır.

Saç Kırıkları İçin Zeytinyağı

Zeytinyağının saç bakımında yararları nelerdir derseniz en büyük yararı kırık saç uçlarını onarmasıdır. Saç uçlarının kırılması herkesin sorunudur denizden güneşten ve değişik faktörlerden saçlarınınız kırılabilir.

Saç uçlarınıza da zeytinyağını sürebilir veya saç derisinden uçlarına kadar zeytinyağını sürüp yarım saat kadar bekletip durulamakta size yardımcı olacaktır.

Saçınızın Parlaklığı İçin

Saçlarınızın parlaması için en etkili ve üstelik doğal ürün olan zeytinyağı imdada yetişmektedir. Kullanılan şampuanların içlerinde bulunan sülfatın etkisiyle saçlarda kuruma meydana gelir.

Hemen hemen her gün bir miktar zeytinyağını saçınıza sürerseniz gerekli nemi saçınıza kazandırmış olursunuz.

Yumuşak Ve Şekil Alması İçin Zeytinyağı

Zeytinyağının düzenli kullanımına saçlarınızda ortaya çıkan yumuşaklığı görmeniz mümkündür.

Zeytinyağınızı kök kısmından başlayarak uçlarına doğru sürmeniz ve bu işlemi düzenli olarak yapmanız ve ardından 20 dakika süre sonra yıkamak saçlarınızı yumuşatacaktır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.