Çabuk Yağlanan Saçlar İçin Etkili 5 Doğal Karışım

Çoğu kişinin ortak sıkıntısıdır yağlanan saçlar ve bu yağlar saçlar insanın sinirini bozar çünkü; hoş gözükmez, bir türlü şekil almaz. Genel bakılacak olursa yağlı saçların sorunu saç derisidir. Bu yüzden yağlı saçlar için 5 öneri verilebilir. Yağlı saçlara sahip kişiler saçlarını çok sık yıkamamalıdırlar eğer fazla su ile temas ederse saçlı deride yağlar daha fazla ortaya çıkar.

Kekik Ve Biberiye Desteği

1 kaşık kekik ve aynı orantıda biberiye otu 1,5 oranındaki su bardağında bulunan kaynamış olan suya atılır ve bu karşımın ağzı kapatılır 30 dakika bekletilir ve daha sonra bu elde edilen karışım kaç diplerine püskürtülür ortaya çıkan otların kokusu geçicidir.

Lavanta

Yağlı olan saçınıza 3 dolu su bardağına 1 avcunuzun içini alacak kadar lavantayı eklemelisiniz ve bu karışım 10 dakika kaynatılmalıdır. Karışım ılındığında su süzülür ve kalan su temiz olan saç diplerine uygulanır. Yağlı saçlar için 5 önerinin biri olan lavanta yıkandıktan sonra kurulanan saça da uygulanabilir.

Yoğurt Ve Yumurta

50 gram kadar yağsız yoğurdun içerisine 1 yumurta konur ve iyice çırpılır nemli saça uygulanır yarım saat sonra durulanır.

Bal Ve Yumurta

Yağlı saçlar için en idealidir bu karışım 2 çay kaşığı balın içerisine bir adet yumurta sarı konulur saça masaj yardımı ile yedirilir yarım saat kadar bekledikten sonra ılık su yardımı ile yıkanır.

Sirke

Saçlarınızı haftanın bir gün sirke yardımı ile durulayın. Yağlı saçlar için 5 öneri sizler için doğru adımlar olacaktır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.