Cilt Yenileyici Portakallı Maske Tarifi

Çok kırılgan ve hemen zarar gören bir yapıya sahip olan cildinizin daha güzel ve daha sağlıklı olması için sürekli olarak bakım yapmanız gerekmektedir. Cilt bakımına önem veriyorsunuz ve dış faktörlerden cildinizi korumak istiyorsanız bakım aşamasında sağlıklı ve doğal maskeler kullanmanız gerekmektedir.

Cilt lekeleri, güneş ışınlarının cildinizde meydana getireceği lekeler, doğum lekeleri, makyaj kalıntıları ve daha pek çok farklı konuda zarar gören cildinizin kendi kendini yenileyemediği durumlarda sizlere aktaracağımız portakallı maske ile daha kısa süre içerisinde cildinizin yenilenerek sağlıklı ve güzel görünmesini sağlayabilirsiniz.

Cildi Yenileyici Portakallı Maske Malzemeleri

  • 1 Çorba Kaşığı Portakal Suyu
  • 1 Tatlı Kaşığı Ozon Yağı
  • 1 Çorba Kaşığı Yoğurt
  • 1 Çorba Kaşığı Yulaf Unu

Cildi Yenileyici Portakallı Maske Hazırlanışı ve Uygulanışı

Taze sıkılmış 1 çorba kaşığı kadar portakal suyu, 1 çorba kaşığı kadar yoğurt ve 1 çorba kaşığı kadar ozon yağını öncelikle çok derin olmayan cam bir kap içerisine alıyor ve tahta bir kaşık yardımı ile ortalama 3 4 dakika boyunca durmadan karıştırıyoruz. Karışımı belirli bir kıvama getirdikten sonra dairesel hareketler ile masaj yaparak cildimize uyguluyoruz.

 

Cildimizi oldukça hassas davranarak masaj yapacağınız bu karışımı ortalama 10 dakika boyunca cildinize bekletiyor ve ardından soğuk su yardımı ile ciltten temizliyoruz. Temizlediğiniz cildinize daha sonra yine dairesel hareketler ile masaj yaparak 1 tatlı kaşığı kadar ozon yağını sürüyoruz. Bu işlemi iki günde bir kez uygulayabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.